Top 5 seriale „must see” în luna August

Pentru ca asteptam de prea multa vreme noul sezin din “Mindhunter” si pentru ca si alte seriale merita sa fie descoperite, nu doar “Stranger Things”, “Game Of Thrones” sau “Orange is the New Back”, iata care sunt serialele “must see “ in luna august.

The Naked Director, o noutate. Reteaua Americana de streaming, propune utilizatorilor sai o incursiune in culiselele porno-ului japonez, in anii 1980. Inspirat dintr-o poveste adevarata, The Naked Director, realizat de catre Masaharu Take, intra intr-un mediu extrem de controversat, sursa a numeroase scandaluri. Programul se va focaliza mai ales asupra figurii lui Toru Muranishi. Un serial disponibil incepand cu 8 august pe Netflix.

Succesiunea, sezonul 2. In acest serial creat de Jesse Armstrong, familia Roy incearca sa ramana la conducerea imperiului lor mediatic, in ciuda amenintarilor externe si interne. La inceputul serialului, Logan Roy, marele patron al comglomeratului Waystar Royco se pregateste sa se retraga, dar va decide, contrar tuturor asteptarilor sa nu il puna in locul sau pe fiul sau Kendall, un lucru ce va semana zazanie in cadrul clanului. Minciuni, amenintari, o multime de probleme… familia Roy se destrama, se creeaza o multime de aliante si viitorul firmei este unul extrem de nesigur. Sezonul 2 incepe in 12 august pe OCS.

The Righteous Gemstones. Tot o poveste de familie, dar intr-un registru total diferit. Acest serial creat de Danny McBride si Jody Hill se intereseaza de familia Gemstones, televanghelisti cunoscuti la nivel mondial. In aceasta comedie, fiul Jesse viseaza sa iasa din umbra tataul sau Eli si sa devina si el la randul sau, o celebritate. Un serial care promite o intrare stranie si amuzanta in lumea acestor guru virtuosi, care se deplaseaza cu avioane private si se cred gangsteri. Disponibil incepand cu data de 19 august pe OCS.

Mindhunter, sezonul 2. O surpriza foarte placuta a anului 2017, « Mindhunter » revine in aceasta vara cu sezonul 2. Programul creat de Joe Penhall si produs de David Fincher, urmarea doi agenti FBI, pioneri in domeniul profilelor criminalilor si hotarati sa patrunda misterele celor mai periculosi criminali in serie din America. Urmatoarele episoade se vor concentra asupra cazului lui Charles Manson.

Carnival Row. Intr-un univers extraordinar, unde oamenii locuiesc cu fiinte supranaturale, un inspector de politie face tot posibilul pentru a gasi o dansatoare feerica de care a fost fermecat. Un thriller fantastic, care se pare ca promite.

Lasă un răspuns