To All The Boys I’ve Loved Before 2

Daca ar fi sa alegem un film care ne-a facut inimile sa bata mai repede in 2018 acela ar fi fara indoiala To All The Boys I’ve Loved Before. Veste buna, comedia romantica Netflix se reintoarce cu a doua parte. Alerta de batiste si lacrimi de bucurie. Fanii comediei romantice cu siguranta au urmarit cu sufletul la gura in 2018 To All The Boys I’ve Loved Before. In fata acestui succes planetar, Netflix a decis sa ii ofere o continuare filmului.

To All The Boys I’ve Loved Before 2 confirmat. Inca de la postarea online a filmului pe platforma americana, fanii s-au intrebat daca aventurile lui Lara Jean vor avea dreptul la o continuare. Si raspunsul la aceasta intrebare este Da. In decembrie 2018 Netflix confirma aceasta veste buna.

Se pare ca anul viitor de Sf. Valentin vei fi ocupat deoarece To All The Boys I’ve Loved Before va fi difuzat incepand cu data de 14 februarie 2020.

Scenariul To All The Boys I’ve Loved Before. Pentru cei si cele care o cunosteau pe Lara Jean inainte de acest film, datorita autoarei Jenny Hann, aceasta continuare era un lucru absolut logic. Scriitoarea americana a scris de fapt o trilogie despre viata amoroasa a tinerei sale eleve de liceu timide, Tuturor baietilor pe care i-am iubit. Al doilea roman al trilogiei o pune in scena pe Lara Jean, din nou in mijlocul unui veritabil triunghi amoros. Acum este intr-o relatie cu Peter Kavinsky insa trebuie sa faca fata unui nou pretendent. John Ambrose McClaren, o alta iubire din tinerete si destinatarul unei scrisori, revine la suprafata. Daca nu ai rabdare pana cand filmul va fi difuzat poti citi romanul.

Distributia filmului To All The Boys I’ve Loved Before. Evident, avem inca o veste buna pentru fanii care au adorat aceasta comedie romantica. Distributia de origine se va reintoarce. Drept urmare, o vom regasi pe Lana Condor in rolul principal. Fara indoiala in film va juca si Janel Parrish care va juca rolul surorii mai mari a lui Margo si John Corbett, atragatorul Aidan din Sex and the City, in rolul tatalui sau vaduv.

In ceea ce priveste rolurile masculine, il regasim pe actorul Noah Centineo, alias Peter Kavinsky dar si pe Jordan Fisher in rolul lui John Ambrose McClaren. Actor, dansator si cantaret american, Jordan Fisher nu este atat de cunoscut pe micul ecran si a putut fi vazut in productia Disney Chanel, Teen Beach Movie si in serialul Les Thunderman. Alchimia dintre el si Lara pe micul ecran este extraordinara. Insa, va trebui sa asteptam februarie 2020 pentru a urmari filmul. In plus, deja circula zvonuri cu privire la o a treia parte a filmului.

Lasă un răspuns