The Nevers, serialul cu X- Women victoriene care te va seduce cu siguranță

Dupa Game of Thrones si His Dark Materials oare acesta este cel mai popular serial din genul fantastic? Cu siguranta.

Un nou serial HBO este mereu un eveniment. Dupa Game of Thrones, Six Feet Under, The Wire, Big Little Lies, Westworld si mai recent, His Dark Materials, apare un nou serial foarte promitator- este vorba despre The Nevers.

Dupa ce a fost lansat un trailer foarte promitator si foarte intrigant si in timp ce lansarea serialului se apropie, noi imagini ne permit sa aflam mai multe despre el si se pare ca are o multime de argumente pentru a deveni un serial revelatia anului.

Incepem cu creatorul sau, Joss Whedon, tatal unor seriale precum Buffy, Dollhouse sau Firefly. Dar si celor doua parti din Avengers.

In Anglia epocii victoriene, la sfarsitul secolului 19, femeiele sunt dotate cu puteri supraomenesti. Le numim Touched si faptul ca devin atat de puternice, nu este pe placul tuturor.

Un serial de epoca care se deruleaza intr-o perioada propice imaginatiei si intersectarii lumilor, la debutul erei industriale, The Nevers are o gramada de elemente steampunk, de distopie si de ucronii, undeva intre Sherlock Holmes, Penny Dreadful sau Frankenstein. In aceasta Londra victoriana deja nu se apreciaza faptul ca anumite femei detin puterea si atunci e atunci daca incep sa aiba si super- puteri… simtiti cum se pregateste o noua vanatoare de vrajitoare? Mai ales din cauza faptului ca unele dintre ele se vor folosi de ele pentru a face bine, dar altele se vor folosi de ele pentru a face si mai mult rau.

In serial vor aparea actrite obisnuite cu serialele de epoca, precum Laura Donnelly, in rolul vaduvei Amalia True, care este capabila sa citeasca viitorul. Aceasta a fost sora lui Jamie Fraser, Jenny in Outlander. Alaturi de ea, Ann Skelly este Penance o inventatoare geniala care va putea crea numeroase gadgeturi. Eleanor Tomilson, Demelza din Poldark va aparea si ea in serial.

Lasă un răspuns