The Haunting of Hill House, un sezon 2 incredibil de înfricoșător

Iti place sa tremuri? Sa tipi in fata televizorului? Sa ai cosmaruri? Veste buna, sezonul 2 al serialului The Haunting of Hill House, serialul Netflix va fi incredibil de infricosator, mult mai infricosator decat primul. Promisiunea a fost facuta de creatorul serialului.

Umbra lui Henry James. Profita de timpul liber actual pentru a inmagazina cat mai multe ore de somn cu putinta. De ce? Deoarece sezonul cu numarul 2 al serialului The Haunting of Hill House – actualmente in pregatire si intitulat The Haunting of Bly Manor te va impiedica sa inchizi un ochi noaptea. In cadrul unui interviu, Mike Flanagan, creatorul acestui serial de antologie a promis ca oroarea va insoti cat de curand cosmarurile telespectatorilor.

Pentru a se deosebi putin de sezonul 1, pentru a veni cu lucruri noi si pentru a desena conturul acestei noi povesti, Mike Flanagan a dezvaluit ca s-a inspirat din opera mitica a lui Henry James, mai precis, The Ivory Tower. S-a interesat de toate povestile cu fantome scrise de Henry James pentru a-i servi drept punct de plecare pentru acest nou sezon. Cu adevarat ceva nou conform propriilor sale marturisiri.

Un sezon 2 si mai infricosator. Si daca unii dintre voi inca se mai indoiesc de interesul acestui concept de antologie, Mike Flanagan crede chiar contrariul, ca este vorba despre cea mai buna idee cu putinta pentru a continua sa ii surprinda pe abonatii Netflix. Este o modalitate cat se poate de potrivita pentru a extinde unele lucruri pe care creatorul le-a adorat in sezonul 1 insa in interiorul unei povesti noi, fara a fi restrictionat in vreun fel de deciziile trecute.

In plus, universul lui Henry James cuplat cu cel al lui Mike Flanagan este cat se poate de benefic pentru toata lumea. Fara sa dezvaluie cel mai mic detaliu cu privire la viitoarea intriga, creatorul acestei fictiuni horror a declarat totusi ca pentru fanii lui Henry James acest sezon 2 va fi mai degraba salbatic si pentru cei care nu sunt familiarizati cu opera sa, totul va fi incredibil de infricosator.

Astfel, filmarile la noul sezon vor incepe in septembrie in Vancouver, Canada. Ceea ce inseamna ca undeva pe la mijlocul anului 2020 serialul va fi deja disponibil pe Netflix. Dupa cum spuneam mai sus, acest nou sezon este inspirat din romanul lui Henry James din 1898, creatorul Mike Flanagan dorindu-si sa lipeasca cele doua romane dupa care sunt inspirate seriile si sa faca din acest al doilea sezon o antologie a primului sezon. Cativa din actorii din primul sezon vor aparea si in al doilea. Oliver Jacskon-Cohen si Victoria Pedretti, cei care au jucat rolul gemenilor Crain in primul sezon, vor aparea si in
noul sezon. Oliver va avea rolul lui Peter, un rezident al localitatii Bly Manor, in timp ce Victoria va juca rolul lui Nellie, o guvernatoare care se va ocupa de doi copii mai putin obisnuiti.

Lasă un răspuns