Stranger Things, sezonul 4, Helen viitoarea ticăloasă a serialului?

In timp ce unii fani se ingrijoreaza din cauza relatiei sale cu Mike, altii isi imagineaza deja ca Eleven este noua ticaloasa a serialului Stranger Things in timpul sezonului cu numarul 4. Imposibil acest lucru? Nu, daca este sa ne luam dupa cea mai recenta teorie cu privire la sezonul 4 al serialului. Nu se stie cand urmeaza sa fie difuzat insa stim deja ca un sezon 4 al serialului Stranger Things este in pregatire. Si, dupa primele dezvaluiri facute de catre fratii Duffer (creatorii seriei), acest sezon va fi diferit fata de precedentele sezoane ale serialului. Misterul ramane pentru moment insa un internaut este convins de faptul ca, pentru prima data de la debutul acestui serial, Eleven este cea care se va transforma in ticaloasa serialului.

Eleven, marea ticaloasa a serialului? Cum? Poftim? De ce? Da, ai vazut bine. Noua teorie a lasat multe persoane cu gura cascata si ne lasa sa credem ca in acest nou sezon ceva teribil se va petrece. Ce anume? Ramane de vazut. Ultima secventa a sezonului 3 ne ofera un plan extrem de intrigant cu privire la Eleven. Aceasta din urma isi abandoneaza prietenii cu tristete, acestia au ramas la Hawkins, spre marea sa dezamagire.

Si, daca la prima vedere pare sa fie vorba despre un simplu arbore care a aparut in calea sa, daca ne uitam de mai aproape, aceasta umbra aparuta, forma acestei umbre ne duce cu gandul la cea a lui…Mind Flayer.

Astfel, dupa mai multi internauti, ar fi pur si simplu vorba despre un indiciu cu privire la o directie viitoare a intrigii. La urma urmei, este destul de dificil sa uitam aceasta secventa oribila – prin intermediul noii sale creaturi, aceasta a reusit sa o infecteze pe Eleven in cursul sezonului 3. Si daca iubita lui Mike a reusit sa o elimine rapid datorita puterilor sale, nimic nu ne garanteaza ca un mic reziduu a ramas ascuns in ea. Daca Eleven este inca afectata de aceasta creatura, de infectia acesteia, Mind Flyer ar putea sa o controleze in totalitate, cum a facut si cu Bill sau cu Will. Acest lucru ar putea sa o distruga sau sa o foloseasca pentru a-si extinde controlul.

O teorie improbabila? Acest lucru este destul de posibil, insa ar putea explica in egala masura absenta totala a puerilor lui Eleven. In realitate, daca Mind Flyer ar trebui sa se ascunda cu adevarat in ea, nimic nu ar impiedica-o sa isi controleze propriile sale capacitati…

Lasă un răspuns