Soluții pentru a curăța toaleta

Calcarul din toaleta poate fi indepartat orientandu-va catre niste solutii naturale si folosind doar cateva ingrediente pe care le aveti prin casa. Puteti avea in vedere atat bicarbonatul de sodiu, cat si apa oxigenata pentru a curata si dezinfecta toaleta, fara a mai fi nevoiti sa recurgeti la substante chimice foarte agresive.

Toaleta este unul dintre locurile pe care cu sigruanta va doriti sa-l pastrati cat mai curat. Toalela se contamineaza foarte usor cu un numar mare de bacterii, dar si reziduuri care intra in contact cu suprafata sa. Depunerile de calcar pot fi curatate cu greu, insa avem o multime de solutii naturale la indemana care pot lupta impotriva calcarului si pot fi alegerea cea mai buna pentru a va bucura de o toaleta cat mai curata.

Calcarul se depune datorita acumularii de calciu, dar si minerale din apa de la robinet. Calcarul capata o culaore maronie atunci cand are loc contactul acestuia cu bacterii, dar si cu diversee deseuri. Cele mai bine ar fi sa va orientati catre solutii naturale pentru a scapa de depunerile de calcar de pe toaleta.

Bicarbonatul de sodiu, apa oxigenata si lamaia sunt niste solutii de avut in vedere. Este recunoscut faptul ca bicarbonatul de sodiu este un inalbitor foarte bun, el ajutand la dezinfectarea suprafetelor din baie. In acelasi timp, acesta elimina si o multime de tipuri de reziduuri. Zeama de lamaie si apa oxigenata vor contribui la completarea actiunii antimicrobinee si va vor ajuta intr-o dezinfectare mai buna a toaletei.

O alta solutie la indemana este aplicarea de otet alb si bicarbonat de sodiu. Otetul alb este considerat a fi o solutie ecologica pentru curatare, el fiind excelent pentru a elimina o serie de germeni. Combinarea acestuia cu bicarbonatul de sodiu va va permite sa eliminati petele galbui de calcar, dar si-n acelasi timp si sa neutralizati eventualele mirosuri neplacute care ar putea aparea.

Puteti realiza o solutie din 3 linguri de bicarbonat de sodiu si 2 linguri de otet alb. Folositi pasta obtinuta si frecati zonele cu pete de calcar cu un burete abraziv sau cu unul de sarma.

Puteti avea in vedere si otetul de mere si lamaia. Aceasta solutie alternativa este una indicata pentru voi pentru ca va va ajuta sa eliminati o buna parte din germeni. Acest produs este o solutie foarte buna pentru a lupta impotriva calcarului. Aveti in vedere toate aceste solutii inedite.

Lasă un răspuns