La Casa de Papel vs. Station 19. Care serial este mai bun?

In acest articol vom face un comparativ a doua din cele mai bune seriale ale momentului, La Casa de Papel si Station 19. Care din cele doua seriale merita sa castige? Casa de Papel si Station 19 sunt serialele momentului, pe langa Stranger Things si 13 Reasons Why. La Casa de Papel s-a bucurat de un succes imens de la difuzarea sa pe Netflix si continua sa se bucure de succes.

La Casa de Papel si-ar putea strivi adeversara, pe Station 19 cu un singur click. Cei mai celebri hoti de pe micul ecran cu siguranta ar strange cele mai multe voturi daca ar fi cazul unei competitii oficiale. Este un serial destul de spectaculos. Chiar daca pompierii din Seattle se lupta in mod constant cu focul si reusesc sa salveze zilnic mai multe vieti, risca sa fie devansati de catre hotii profesionisti. In orice caz, ambele seriale sunt foarte bune.

Station 19 este un spin off al serialului Anatomia lui Grey si urmareste bucuriile si tristetile traite de o echipa de pompieri din Seattle. Pentru telespectatorii universului lui Shonda Rhimes, actiunea, emotiile, discursurile emotionante si numeroasele povesti de dragoste vor fi prezente. Sezonul 2 al serialului vine cu misiuni delicate, lovituri teribile pentru unele personaje dar si cu disparitia unuia din personajele principale. Insa surprizele nu se termina aici. In ciuda faptului ca in Europa, in Franta in special acest serial nu s-a bucurat de un succes atat de mare, realizatorii au anuntat deja un sezon 3 ce vine cu o schimbare majora – plecarea lui Stacy McKee, creatoarea serialului, inlocuita de catre Krista Vernoff.

La Casa de Papel este un serial originar din Spania beneficiaza deja de un sezon 3 si un al patrulea a fost deja anuntat. Intre al doilea si al treilea sezon al serialului fanii au fost nevoiti sa astepte un an si jumatate. Insa nu va mai fi cazul pentru sezonul 4 al serialului. Se pare ca, din pacate, sezonul 4 va fi si ultimul. La Casa de Papel este una din cele mai urmarite productii de pe Netflix, drept urmare si castigatoarea acestui comparativ. Serialul este creat de Alex Pina si a ajuns sa fie un fenomen online. Ideea din jurul acestui serial nu este una noua, numeroase sunt serialele si filmele ce au fost create in jurul unui jaf. Acest jaf in stil spaniol a fost gandit de un personaj cu un trecut obscur caruia i se spune Profesorul. A reusit sa stranga in jurul sau 8 hoti care nu par sa aiba nimic in comun decat infractiunile comise. Planurile Profesorului par perfecte insa acesta din urma nu a luat in calcul existenta unei procuroare, Raquel Murillo care face tot ce ii sta in putere sa ii puna bete in roate…

Lasă un răspuns