Filme și seriale care părăsesc catalogul Netflix în Septembrie

Pentru aceasta toamna Netflix a prevazut o multime de noutati, printre care se numara si cele mai asteptate seriale ale anului. Insa, in egala masura, numeroase vor fi serialele si filmele care parasesc catalogul in septembrie. In luna septembrie numai putin de 36 de filme si seriale ies din catalog, dintre care numeroase filme care apartin studioului Universal si mai multe titluri produse de Disney.

Toy Story 3. In timp ce Andy se pregateste sa mearga la universitate, Woody, Buzz si intreaga casca de jucarii se trezesc la…cresa.

Saga Jason Bourne. Ranit si amnezic, Jason Bourne incepe sa isi reconstruiasca viata, piesa cu piesa. Insa, remarca rapid ca numerosi sunt cei care ar prefera sa il vada mort.

Mamma Mia. Pe insula greceasca Kalokairi, o mama celibatara intra in panica cand, in sfarsit are ocazia sa isi cunoasca tatal biologic. Lucrurile se complica atunci cand fiica sa invita la nunta sa trei din fostii sai iubiti.

Modern Family. Acest serial premiat cu Emmy Awards o pune in scena pe Jay Pritchett si pe familia sa disfunctionala. Familie care are parte de o multime de aventuri intr-un Los Angeles agitat.

American Horror Story – Cult. In urma alegerilor prezidentiale din 2016, un tanar furios, diabolic si manipulator, decide sa se lanseze in politica.

Jurassic World. Proprietarii unui parc dedicat dinozaurilor lanseaza o atractie palpitanta pentru a-i atrage pe turisti insa o creatura monstruoasa reuseste sa scape din locul in care era tinuta si incepe sa terorizeze insula.

American Horror Story : Murder House si Asylum. O familie din Boston isi doreste un nou inceput si pentru asta se muta la Los Angeles. La scurt timp, descopera ca aceasta noua locuinta ar putea fi deja ocupata…

Homeland, sezoanele 1 si 2. In acest thriller politic, un agent din cadrul CIA, cu o santate mentala fragila si prada unoer numeroase probleme de familie duce un razboi fara sfarsit impotriva terorismului.

The Shining. Paznicul unui hotel izolat, inchis pe timp de iarna se lasa incetul cu incetul prada nebuniei, incepe sa isi terorizeze sotia si copiii.

Full Metal Jacket. In timpul razboiului din Vietnam, o serie de tineri recruti din cadrul Marinei cad prada supliciului primelor antrenamente istovitoare si ajung in cele din urma la botezul de foc.

Inglorious Basterds. Intr-un Paris ocupat, proprietarul evreu al unui cinematograf este nevoit sa accepte premiera unui film nazist in timp ce un grup de soldati radicali pregatesc o lovitura de stat,

Brave. Atunci cand o printesa scotiana rebela si curajoasa reuseste sa provoace mania a trei regi puternici, este nevoita sa se lanseze intr-o calatorie lunga, intr-o aventura periculoasa pentru a repara neplacerile cauzate.

Lasă un răspuns