Edward Norton și filmele în care “era” să joace

Actorul American Edward Norton a implinit in 18 august varsta de 50 de ani. Ocazia ideala deci de a reveni asupra filmelor in care “era” sa joace, dar nu a jucat din diferite motive.

Al doilea lung metraj al actorului Edward Norton in calitate de realizator, va aparea in 4 decembrie. Se numeste “Brooklyn Affairs”. Ocazia ideala de a reveni asupra filmelor in care a vrut sa joace dar nu a reusit. Sau in care a refuzat sa joace.

Avengers, 2012. Initial, Edward Norton trebuia sa joace rolul lui Bruce Branner- Hulk, in “Avengers”. Dar discutiile dintre actor si studio au esuat si Mark Ruffalo a fost ales el pana la urma sa il joace pe actor.

Saving Private Ryan, 1998. Edward Norton a refuzat rolul din “Saving Private Ryan”, preferand sa se ocupe de “American History X”. Pana la urma, pentru acest rol a fost ales Matt Damon, acest fil fiind filmul cult de razboi al lui Steven Spielberg.

Man on the Moon, 1999. Edwaard Norton si Jim Carrey au dus o competitie stransa pentru a obtine un rol in acest film. Rolul lui Andy Kaufman in “Man on The Moon”. Realizatorul Milos Forman nu a reusit sa aleaga intre cei doi, studioul avand ultimul cuvant, alegandu-l pe Jim Carrey pana la urma.

Daredevil, 2003. La fl ca si Matt Damon sau Guy Pearce, Edward Norton a fost luat in considerare pentru a juca supereroul « Daredevil » din filmul cu acelasi nume. Dar rolul a fost obtinut pana la urma de Ben Affleck.

Talentatul Domn Ripley, 1999. Edward Norton ar fi putut avea rolul lui Tom Ripley din cauza unei obligatii contractuale cu studioul. Dar Matt Damon semnase deja contractul atunci cand Norton a fost propus.

Collateral, 2004. Edward Norton a refuzat rolul lui Vincent din Collateral. Pana la urma, acesta a fost interpretat de Tom Cruise. Se pare ca arefuzat pana si rolul soferului de taxi, jucat de Jamie Foxx.

Hulk, 2003. Edward Norton a fost luat in considerare si pentru rolul uriasului Hulk in versiunea lui Ang Lee, un rol obtinut pana la urma de Eric Bana. Dar a avut ocazia de a intra in pielea uriasului verde cinci ani mai tarziu cu Incredibul Hulk, semnat Louis Leterrier.

American Psycho. Edward Norton ar fi putut avea rolul lui Patrick Bateman, dar Mary Harron, realizatoarea “American Psycho”, a refuzat aceasta propunere a productorilor. Rolul cult a fost dat pana la urma lui Christian Bale.

Mission : Impossible III, 2006. Pentru a respecta obligatiile contractuale cu studioul, actorul a incercat sa se alature castingului acestui film. Degeaba.

X-Men, 2003. Numele actorului Edward Norton fost vehiculat o perioada pentru a-l juca pe Wolverine sau Ciclopul in prima partea a celebrei saga deja, “X-Men”.

Lasă un răspuns