Dora and The Last City of Gold, Sicario 2, Transformers, să facem cunoștință cu Isabela Moner!

La doar 18 ani, a fost eroina in celebrul blockbuster “Transformers The Last Knight” si s-a infruntat cu Benicio Del Toro in “Sicario 2”. Iar acum este celebra exploratoare Dora, in “Dora and The Lost City of Gold”.

Isabela Moner s-a nascut in 2001 la Cleveland, Ohio. Mama sa Katherine, este de origine peruviana iar tatal sau, Patrick este originar din Louisiana. Isi demonstreaza talentele de foarte tanara, mai ales de cantareata si de comediana si incepe cariera pe Broadway, cu « Evita ». Ocazia pentru ea de a canta alaturi de Ricky Martin si de a se remarca. Sa vedem insa care sunt filmele in care a jucat pana acum.

Dora and The Last City of Gold. Dora exploratoarea pleaca in cautarea unor noi aventuri alaturi de prietenii sai Babouche, Totor si de ruscacul sau nelipsit. Vor sti sa evite capcanele intinse de Chipeur? Tanara plina de malitiozitate si de resurse ii va face inca o data pe copii sa viseze, sa invete sa citeasca o harta si multe altele.

Instant Family. Pete si Ellie vor sa devina o familie. Adoptand 3 frati si surori, printre care si o adolescenta rebela de 15 ani, acestia isi dau seama ca nu erau chiar pregatiti sa devina parinti de pe o zi pe alta. Deci « parentalitatea » lor brusca ii va pune in cele mai neasteptate situatii, emotionante si extrem de amuzante in acelasi timp.

Sicario 2: Soldado. Cartelurile mexicane impun teroare la frontiera dintre Mexic si Statele Unite. Si nimeni si nimic nu pare sa le vina de hac. Agentul federal Matt Graver apeleaza inca o data la misteriosul Alejandro pentru a o prinde pe tanara Isabela Reyes, fiica baronului unuia din cele mai mari cartele pentru a declansa un razboi intre frati si intre bande. Dar situatia degenereaza si tanara risca sa devina un risc potential care va trebui sa dispara.

Transformers 5- The Last Knight. Este a cincea parte a celebrei saga adaptate dupa o serie de animatie bazata pe jucariile marcii Hasbro. Prima parte a aparut in 2007. Aceasta franciza SF spune povestea a doua calnuri de roboti in continua lupta, roboti de origine extraterestra. Este vorba despre Autobots si Decepticons. Un razboi din cauza caruia are de suferit si planeta noastra si ale carui principale victime sunt oamenii. Aici il mai regasim si pe Mark Walhberg in rolul inventatorului Cade Yeager.

Middle School: the Worst Years of My Life. Eroul filmului este Rafe, un tanar pasionat de arta. Nimic altceva nu pare sa il intereseze. Are multa imaginatie si nu suporta autoritatea. Deci se vor intampla lucruri foarte interesante…

Lasă un răspuns