Cele mai în vogă destinații turistice pentru anul 2020

In fiecare an, iti pui aceeasi intrebare- unde voi petrece urmatoarea vacanta? Daca inca nu ti-ai facut planuri pentru anul 2020, iata care sunt cele mai in voga si cele mai frumoase destinatii pentru anul 2020.

Irlanda. Incepem cu Irlanda, care mai este cunoscuta si sub numele de Insula Verde. Chiar daca orasele mai mari precum Dublin sau Galway, atrag foarte multi turisti, satucurile sau oraselele aflate pe coasta si in interiorul tarii merita sa fie descoperite.

Accentul este pus pe cele mai verzi peisaje si minunata natura a tarii. Daca esti un amator al muntilor izolati si al drumurilor de pe coasta si al celor mai frumoase privelisti panoramice, aici trebuie sa ajungi.

Tarile de Jos. Cel mai cunoscut oras de aici este bineinteles, Amsterdam, cu podurile sale numeroase din intreaga tara. Dar poti petrece cele mai relaxante sejururi si pe plaja Nordwijk sau Bergen and See si sa vizitezi Keukenhof, faimoasa gradina cu peste 800 de lalele.

Insulele Grecesti- Cefalonia. Santorini, Corfu sau Creta sunt insule foarte apreciate pe perioada estivala, dar din pacate sunt luate cu asalt in fiecare an de catre turisti si ajung sa isi piarda din farmec. Cefalonia cea frumoasa se afla insa departe de turismul de masa. Vei petrece aici cea mai frumoasa vacanta pe cele mai frumoase plaje inconjurati de natura si de cele mai frumoase satucuri, vacante linistite si de neuitat adica.

Muntenegru. Eurpa este foarte vasta. Din acest motiv, turismul se deplaseaza incet-incet inspre partea de est. Iar destinatii precum Albania sau Slovenia ar trebui sa se afle pe lista ta in anul 2020.

Dar Muntenegru va deveni cu siguranta destinatia ta preferata, fiind Perla Balcanilor. Aflata pe aceeasi coasta ca si Croatia se ridica la inaltimea coastelor croate. Deci daca iubesti natura, Muntenegru este alegerea ideala pentru tine. Aici vei gasi paduri, munti si lacuri ce asteapta doar sa fie descoperite.

Maroc. Este una din cele mai populare destinatii africane. Datorita apropierii sale de continentul european, vei putea ajunge aici destul de usor. Iar temperaturile sunt minunate intreg anul.

Turcia. Surprinzatoare Turcia ne rezerva o multime de surprize minunate. Vei putea survola astfel Cappadocia intr-o vizita in balonul cu aer cald, vei putea admira faimoasele „castele de bumbac”, iti vei putea achizitiona cele mai frumoase suveniruri dintr-un bazar si vei putea descoperi cele mai frumoase peisaje vulcanice.

Curaçao. Nu ai cum sa nu te indragostesti de mica insula in nuante de pastel. Aici vei descoperi cele mai frumoase casute colorate de la malul marii, o multime de plaje si un centru al orasului cu arhitectura coloniala. Aici te poti intalni cu pasari flamingo roz, poti descoperi cel mai frumos parc national si grote submarine.

Lasă un răspuns