Cele mai așteptate seriale ale anului 2020

Anul 2019 a fost unul excelent in materie de seriale. Ce ne rezerva urmatoarele luni? Iata care sunt cele mai asteptate seriale ale anului 2020.

Avenue 5. Avenue 5 este o comedie SF apartinand lui Armando Iannucci, creatorul lui Veep, al carei actiuni se desfasoara 40 de ani in viitor. Fosta vedeta din Doctor House, Hugh Laurie joaca rolul unui comandant de nava spatiala de turism care va fi victima unei avarii. Croaziera va scoate in evidenta incompetenta echipajului si totul se va transforma intr-un fiasco… serialul va fi difuzat pe HBO incepand cu 20 ianuarie.

Dracula. Este versiunea aventurilor contelui Dracula nascut sub penita lui Bram Stocker in 1897. Serialul va fi difuzat pe Netflix incepand cu 4 ianuarie.

Locke & Key. Este un serial horror produs de catre Carlston Cuse (Lost) si Meredith Averil (The Haunting of Hill House). Este adaptarea benzilor desenate apartinand lui Joe Hill, fiul lui Stephen King. In timp ce sotul sau a fost ucis in circumstante stranii, o mama si copiii sai decid sa se mute intr-o noua locuinta unde descopera chei magice extrem de dorite de un demon. Serial va fi difuzat incepand cu 7 februarie pe Netflix.

Monsters at Work. Este vorba despre un spin off al filmului animat Monsters, INC creat de Pixar si lansat in 2001. Marcheaza reintoarcerea lui Bob Razowski si Jacques Sullivan precum si sosirea unor personaje noi. Ben Feldman isi va imprumuta vocea lui Tylor Tuskmon, un tanar mecanic de la uzina Monnstropolis care viseaza sa ajunga in departamentul in care lucreaza idolii sai, Bob si Sully.

Nine Perfect Strangers. La fel ca in cazul serialului Big Little Lies, Nine Little Strangers este o adaptare a romanului lui Liane Moriarty. Urmareste povestea a noua necunoscuti care urmeaza o cura pentru a-si recapata forma, pentru a se odihni sau pentru a pierde in greutate. O serie de obiective care se dovedesc a fi extrem de greu de atins…

Possessions. Produs de Haut si Court TV si realizat de Thomas Vincent, Possessions este un serial original Canal +. Natalie, o tanara de origine franceza expatriata in Israel, este acuzata de uciderea sotului sau in timpul lunii de miere. Karim, un diplomat francez cu misiunea de a ajuta emigrantii aflati in dificultate, se lasa sedus de Natalie. Nu reuseste sa isi dea seama daca aceasta este profund pierduta si vulnerabila sau din contra, este extrem de manipulatoare. Obsedat de acest caz, Karim va cerceta trecutul misterios al lui Natalie si al familiei sale.

Raised By Wolves. Un serial care va fi difuzat pe HBO Max, un serial SF realizat de Ridley Scott. Va urma aventurile a doi androizi care au misiunea de a se ocupa de doi copii intr-o colonie umana situata pe o planeta indepartata.

Lasă un răspuns