Atlantic Crossing, serialul istoric ce ne prezintă o romanță secretă

Daca esti in cautarea unei fresce istorice superbe de origine norvegiana, Atlantic Crossing este serialul care trebuie neaparat sa fie descoperit. Ne prezinta tumultuoasa poveste dintre presedintele American Franklin Roosevelt si Printesa Märtha din timpul celui de-al doilea razboi Mondial.

In turmentatul razboi Mondial cu numarul 2, printesa norvegiana in exil, Printesa Märtha este cea care transcende obligatiile sale de printesa si de mama pentru a deveni o figura influenta a politicii mondiale, facand tot ceea ce ii sta in putinta pentru a influenta decizia presedintelui Roosvelt de a intra in razboi si de a-i pune capat.

La Festivalul CanneSeries din 2020, dupa noua ani de lucru, realizatorul Alexander Eik poate arata in sfarsit rezultatul muncii sale si al eforturilor sale. Povestea care sta la baza Atlantic Crossing nu prea este cunoscuta in istorie. Este vorba despre eforturile facute de printesa norvegiana pentru a convinge Statele Unite sa intre in razboi.

Pentru a interpreta acest duo emblematic, aceste figuri istorice importante, cei care au realizat acest serial au optat pentru actori obisnuiti cu micul ecran. Este vorba despre Kyle MacLachlan care este cunoscut pentru rolul sau cult, agentul FBI Dale Cooper in Twin Peeaks. Alaturi de el o regasim pe comediana de origine suedeza Sofia Helin care a mai putut sa fie vazuta si in The Bridge, unde a fost pur si simplu fabuloasa.

Atlantic Crossing este un serial destul de special, deoarece are cel mai ridicat budget alocat pan acum pentru un serial de origine scandinava. Ne propune deci un veritabil spectacol mai ales atunci cand ne prezinta scenele de razboi care sunt cu adevarat impresionante.

O romanta trepidanta, un spectacol ametitor si o felie de istorie inca necunoscuta, sunt ingredientele acestei superbe povesti. O reusita minunata care te va convinge si pe tine, cu siguranta!

Lasă un răspuns