Arrow, sezonul 8. Un sfârșit perfect pentru Oliver?

Sezonul 8 al serialului Arrow va fi si ultimul si Stephen Amell este mai degraba multumit. Dupa cum a declarat comedianul, sfarsitul rezervat lui Oliver Queen, personajul sau, este perfect, este tot ce si-a dorit vreodata. Nu stim inca ce ne rezerva scenarisitii pentru acest ultim episod al serialului Arrow insa deja stim ca nu vom fi dezamagiti. Stephen Amell a declarat aceste lucruri in cadrul unui interviu insa a fost destul de rezervat declarand ca este un sfarsit pe care si l-a dorit mereu.

Un sfarsit perfect pentru Oliver. A precizat acest lucru cu bucurie, scenaristii se pare ca l-au ascultat in momentul in care au scris concluzia aventurilor sale. Stephen Amell a declarat ca ideea finalului ii apartine, ca il tenta de mai multa vreme si ca este exact ceea ce isi dorea. Dar, realizatorii nu au mers in intregime pe ideea actorului ci au mai venit cu cateva adaugiri.

Si Stephen Amell nu este singurul multumit de acest rezultat final. In cadrul unui interviu, David Ramsey, interpretul lui Diggle si-a manifestat satisfactia vis-a-vis de ceea ce i-a fost rezervat lui. A marturisit ca deja cunoaste sfarsitul serialului. Si i se pare cat se poate de fidel pentru personajul sau Diggle. Fidel povestii sale si, la fel ca in cazul, sfarsitului elaborat pentru Oliver, oamenii vor fi fara indoiala multumiti.

Invitat sa compare acest final cu cel al lui Game of Thrones, criticat de o mare parte din fani, actorul a declarat ca nu este in masura sa comenteze insa lui i-a placut finalul serialului GoT.

Cert este ca, pentru moment, destinul lui Oliver Green este extrem de nesigur. S-ar putea ca justitiarul sa moara la sfarsitul serialului. Numerosi sunt internautii si fanii care au emis aceasta teorie. Nu putini sunt cei convinsi de faptul ca Oliver si-a schimbat viata pentru cea a lui Kara si Barry din Elseworlds pentru a-si salva prietenii. Ultima misiune a lui Oliver risca sa fie si ultima. Insa il vom vedea pe Oliver reintors alaturi de echipa sa in orasul sau drag Star City? Va deveni Mia Smoak noul Green Arrow in sezonul cu numarul 8 al serialului? Misterul este inca prezent. Un lucru este sigur, Stephen Amell este mai mult decat pregatit sa inceapa filmarile pentru sezonul 8 al serialului Arrow. Actorul pare deja nostalgic in timp ce filmarile abia au inceput. Actorul a postat un selfie pe Instagram pentru a-si anunta reintoarcerea. Conform synopsis-ului, Oliver va avea parte de cea mai dificila lupta de pana acum, va fi obligat sa faca fata realitatii a ceea ce inseamna sa fii un erou.

Sezonul 8 al serialului Arrow va da intalnire in 2020 pentru a descoperi toate acestea.

Lasă un răspuns