Anatomia lui Grey 16 – un medic în centrul unui episod eneorm, extrem de special

Pe data de 26 septembrie canalul ABC va incepe sa difuzeze sezonul cu numarul 16 al serialului Anatomia lui Grey, un serial medical de exceptie, longeviv, care inca se bucura de un succes enorm. Un an nou inca extrem de misterios, chiar daca stim deja ca unul din personaje va avea dreptul la propriul sau episod solo.

Richard in centrul unui episod special. James Pickens Junior, interpretul lui Richard Webber in Anatomia lui Grey a declarat recent ca se simte foarte bine pe platourile de filmare ale serialului si a nu are nicio intentie de a parasi acest serial. O fidelitate rara in istoria acestui serial, care de altfel va fi recompensata in acest sezon cu numarul 16.

Interogata cu privire la intrigile care urmeaza, Krista Vernoff a declarat faptul ca personajul sau – care va trebui sa faca fata unei concedieri teribile – nu va fi uitat, chiar daca aparea mult mai rar spre deosebire de colegii sai. Krista a mai declarat ca exista un episod enorm pentru personajul lui Richard in acest sezon deoarece considera ca pana acum nu a avut ocazia sa iasa prea tare in evidenta.

Episoade coerente cu restul. Si, cu aceasta ocazie, scenaristii vor veni cu ceva deosebit de proaspat. In timp ce alte personaje au avut deja dreptul la propriul lor episod solo in trecut, Vernoff a promis ca nu va exista pentru telespectatori sentimentul de deja vu – episoadele solo ale serialului Anatomia lui Grey sunt in constanta evolutie. Se nasc in orice moment deoarece se pot filma simultan cu alte episoade. Vera a mai declarat ca vrea sa vina cu mai multa coerenta intre aceste episoade autonome centrate asura unui singur erou si episoadele obisnuite. Dorinta sa penru acest nou sezon este aceea de a integra aceste episoade in continuitatea episoadelor traditionale. Cum? Inspirandu-se din excelentul model al episodului 17 al sezonului 14 care pune in scena viata de zi cu zi a lui Meredith, April si Owen. A fost un episod autonom chiar daca la prima vedere nu a fost vizibil acest lucru.

Inclusiv interpretul lui Richard, James Pickens Jr a afirmat faptul ca urmatoarele episoade ale serialului Anatomia lui Grey vor reprezenta o adevarata provocare pentru toti medicii, pentru personajul sau in special. In timp ce Richard este unul din cele mai emblematice persoanje ale serialului, va avea dreptul la un episod doar pentru el in cadrul acestui sezon. Va trebui sa avem rabdare inca putin, pana in 23 septembrie pentru a vedea despre ce este vorba. Asteptand acest lucru, poti sa vizionezi un teaser inedit al sezonului 16 al serialului Anatomia lui Grey, postat online.

Lasă un răspuns